AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Cosmetica spiegel

Dagelijks gebruiken we de spiegel, hierdoor wordt een spiegel een onmisbaar product voor uw badkamer. Bij activiteiten zoals scheren, make-up opdoen en u haren stylen is een spiegel essentieel. De make-up spiegel, ook wel cosmetica spiegel, bij Sanifun zorgt ervoor dat make-up opdoen nog makkelijker wordt. Dit komt omdat de make-up spiegels vijf maal vergrotend zijn. Hierdoor kunt u zichzelf nog beter bekijken en precies te werk gaan met uw cosmetica. De spiegel neemt daarna weinig ruimte in beslag en kan makkelijk opgeborgen worden. U kunt zelf kiezen om de spiegel op ooghoogte op te hangen zodat de spiegel makkelijk gebruikt kan worden.

Heeft u naast een cosmetica spiegel liever nog een grotere spiegel? Bekijk dan of één van onze andere spiegel een mooie toevoeging kan zijn voor bij u thuis! Bij Sanifun hebben wij verschillende modellen en afmetingen, zo is voor iedereen een spiegel naar wens.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Cosmetica spiegel

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

De voordelen van Sanifun

Sanifun garandeert de laagste prijsgarantie en heeft haar eigen voorraad en leveringsservice. Daarnaast bieden wij 100% Garantie en leveren wij GRATIS binnen Nederland en België. Wat u ook kiest; een rechthoekige, ronde of vierkante spiegel, bij Sanifun vindt u het allemaal. Ook het bevestigingsmateriaal (spiegelklemmenset) kunt u bij ons bestellen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over het kopen van een cosmetica spiegel? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok