AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spiegelkast

De badkamer wordt veel gebruikt, hierdoor is het kiezen van een passende badkamerspiegel is erg belangrijk. Dagelijks wordt de badkamer gebruikt voor het stylen van haar, om tanden te poetsen of om make-up aan te brengen. Het is natuurlijk erg handig om hier een bijpassende spiegel bij te hebben. Daarnaast is het erg praktisch als u uw spullen dichtbij de spiegel kan opbergen. Bij Sanifun hebben we voor u de ideale oplossing, namelijk een spiegelkast.

De spiegelkast zal een mooie en unieke toevoeging zijn aan uw badkamer. Doordat de spiegelkast eigenlijk een badkamer spiegel en badkamermeubel in één zijn, is de spiegelkast is niet alleen functioneel maar ook erg praktisch. U kunt in de spiegelkast gemakkelijk uw spullen bewaren. U kunt bij ons verschillende modellen spiegelkasten vinden met hierin keuze uit verschillende vormen, kleuren en afmetingen.

Heeft u toch liever geen spiegelkast? Bekijk dan of één van onze andere spiegels een mooie toevoeging kan zijn voor bij u thuis!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spiegelkast

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 40

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 40

  1. 1
  2. 2

De voordelen van Sanifun

Sanifun garandeert de laagste prijsgarantie en heeft haar eigen voorraad en leveringsservice. Daarnaast bieden wij 100% Garantie en leveren wij GRATIS binnen Nederland en België. Wat u ook kiest; een rechthoekige, ronde of vierkante spiegel, bij Sanifun vindt u het allemaal. Ook het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons bestellen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over het kopen van een spiegelkast? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok