AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Verlichting

De badkamer dient voor verschillende doelen. Meestal beginnen we de dag met een verfrissende douche. De badkamer wordt onder andere vaak gebruikt om haar te stylen, tanden te poetsen of make-up op te doen. Goede spiegels zijn bij deze activiteiten erg belangrijk. Deze redenen maken niet alleen de spiegels belangrijk, ook is goede verlichting natuurlijk in uw badkamer erg belangrijk.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Verlichting

Over de verlichting

Bij Sanifun beschikken we over diverse modellen verlichting. Al onze verlichting artikelen beschikken over LED verlichting. Dit is omdat LED verlichting niet warm wordt en vochtbestendig is. Dit betekent dat LED verlichting, in tegenstelling tot gloeilampen en halogeenlampen, minder risico hebben op defecten en dat ze geen invloed hebben op uw badkamermeubels.

Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder verlichting. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u van kunt profiteren als u besluit om uw sanitair te bestellen bij Sanifun:

- Al onze producten zijn van topkwaliteit en beschikken over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- Wij bieden kwantumkorting.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan badkamermeubels en wij hebben meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer binnen ons assortiment.
- Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor goede kwaliteit.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over het kopen van badkamer verlichting? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok