+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Geef jouw badkamer een upgrade zonder te boren

9 december 2017

Nie wieder bohren montagesysteemBij een verbouwing of een verandering in de badkamer, zijn accessoires onmisbaar. De juiste plek om de accessoires op te hangen is van belang, zodra er een gat geboord is dan kun je namelijk geen andere plek meer kiezen omdat er anders een gat zichtbaar blijft. Gelukkig bestaan er tegenwoordig andere oplossingen, waarmee je heel makkelijk nieuwe badkameraccessoires kunt ophangen in de badkamer zonder überhaupt de boormachine te gebruiken!

Nie Wieder Bohren

Wil je accessoires ophangen in de badkamer, zonder gebruik te maken van een boormachine? De producten van Nie Wieder Bohren van Sanifun bieden de oplossing! De producten uit deze collectie kunnen namelijk eenvoudig bevestigd worden op de badkamerwand, dankzij het speciale gepatenteerde montagesysteem van Nie Wieder Bohren. De accessoires kunnen opgehangen worden door middel van een bevestigingsstuk en speciale componenten lijm, waarmee lichte voorwerpen maar ook zelfs zware voorwerpen tot wel 20 kilogram opgehangen kunnen worden.

Hoe werkt het?

Sanifun heeft verschillende badkameraccessoires opgenomen in het assortiment die opgehangen kunnen worden zonder te boren. De Nie Wieder Bohren accessoires lopen uiteen van een zeepschaaltje of een wc-rolhouder tot aan jashaken, badkamerspiegels en handdoekhouders. Je kunt deze badkameraccessoires als volgt ophangen:

Stap 1

Maak het oppervlak waar je de badkameraccessoire wilt ophangen goed schoon. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een droge doek of een beetje alcohol, zodat je ervan verzekerd bent dat het oppervlak ook vetvrij is.

Stap 2

Verwijder de folie van het bevestigingsstuk van het Nie Wieder Bohren accessoire. Bevestig het bevestigingsstuk vervolgens op de plek waar je de accessoire wilt ophangen.

Stap 3

Plaats de lijmtube stevig tegen het bevestigingsstuk aan en spuit de lijm in het stuk. Zodra de lijm er bij de controle opening uitkomt, weet je dat je voldoende lijm hebt gebruikt.

Stap 4

Laat vervolgens de lijm ca. 12 uur uitharden, zodat het bevestigingsstuk goed kan hechten aan het oppervlak.

Stap 5

Zodra de lijm goed uitgehard is, kun je de accessoire op het bevestigingsstuk plaatsen en deze vast te schroeven.

Alle Nie Wieder Bohren accessoires kunnen op de verschillende bevestigingsstukken gemonteerd worden. Wanneer je het zeepbakje dus na verloop van tijd wilt omwisselen met bijvoorbeeld een badkamerspiegel, dan kun je de accessoires eenvoudig omwisselen! Bekijk hieronder het instructiefilmpje van Nie Wieder Bohren, om te zien hoe eenvoudig de montage van de badkameraccessoires voortaan kan zijn. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Sanifun.

Dit bericht delen
web-monitoring-ok