AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spa panels Hydro lock

Spa panels zijn bij Sanifun verkrijgbaar in verschillende soorten en je hebt natuurlijk de keuze uit heel veel kleuren. Zo heb je een goed alternatief voor de tegels in de badkamer en creëer je in combinatie met een indoor whirlpool een exclusieve uitstraling in deze ruimte. De spa panelen zijn verkrijgbaar met vlakke, lange paneelzijde, maar je kunt ook kiezen voor de spa panels met hydro lock systeem welke een naadloze verbinding hebben.

Beide soorten spa panels zijn eenvoudig te bevestigen aan de wand. Deze spa panelen met hydro lock systeem hebben een tong-en-groef systeem waarbij een eenvoudige en snelle installatie gegarandeerd wordt. Daarnaast heb je met Hydro lock spa panelen niet te maken met opvallende groeven, maar met een subtiele en waterdichte groef. Aangrenzende panelen met hydro lock systeem kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden tot deze in elkaar klikt, hierdoor ontstaat een gladde, strakke en haast onzichtbare verbinding. Bestel de Spa panels met hydro lock systeem eenvoudig online via de website en profiteer van gratis levering in Nederland en België. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor allerlei badkamermeubels en toebehoren.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spa Panels Hydro Lock

Van hoog naar laag sorteren

   

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

23 artikel(en)

-
web-monitoring-ok