AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5
 • Jacuzzi Orsino 1
 • Jacuzzi Orsino 2
 • Jacuzzi Orsino 3
 • Jacuzzi Orsino 4
 • Jacuzzi Orsino 5

Whirlpool Orsino

Productinformatie

Indoor whirlpool Orsino is een badkuip speciaal ontworpen om met zijn tweeën te kunnen badderen. De rugleuning van het bubbelbad loopt schuin af en is voorzien van twee hoofdsteunen die doorlopen tot aan beneden. Laat je hoofd hierop rusten en schakel eventueel de waterjets in om te genieten van een lekkere rugmassage. Naast de waterjets kun je ook de luchtpomp inschakelen, waardoor het water aangenaam zal bubbelen voor een ontspannen effect.


De jacuzzi Orsino (2 personen) wordt compleet geleverd met:
Touch screen computerbesturing met radio en luidsprekers. 1 x waterpomp 1,5HP en 1 x 0,25 HP luchtpomp met 18 uitgangen. 4 x grote, 8 x middelgrote jets en LED verlichting. 2 x hoofdsteunen en 1 x multifunctionele handdouche. 1 x pop-up met waterniveaubescherming en 1 x ozonsterilisator. 1 x mengkraan met waterval en 1 x luchtbelregelaar.


Afmetingen: 1800 x 1200 x 590

Levering: Circa 8 - 16 weken

€ 1.775,00

Extra informatie

Merk Sanifun
Materiaal ABS
Garantie 2 jaar
Lengte 180 cm
Breedte 120 cm
Hoogte 59 cm
 1. Top!!! review by Carlijne Leopardi on 16-03-15

  Hallo allemaal! Ik heb bij online-sanitair het bad orsino besteld! Alles werd snel geleverd, alles werkt ook nog is top! Ik heb ook gekeken bij veel andere aanbieders maar online-sanitair was toch echt het goepkoops en werkt boven verwachting! De service bij online-sanitair is ook super! Nogmaals bedankt daar voor! Echt een aanrader om hier wat te bestellen!

 2. Zalig review by Franky on 04-04-13

  De jacuzzi is gewoonweg zalig, het is alsof ik een Wellness center bezoek elke keer ik een bad neem.
  Het is een aanrader en zeker het wachten en de prijs waard.

Schrijf uw eigen review

web-monitoring-ok