AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Mengkranen voor ligbaden

Volledig ontspannen in bad lukt natuurlijk alleen als het water een aangename temperatuur heeft. Dit kan met behulp van een thermostaatkraan maar ook met de mengkranen voor ligbaden uit het assortiment van Sanifun kun je de temperatuur van het water handmatig bepalen. Er zijn kranen verkrijgbaar waarbij het water gemengd wordt door middel van een schuifhendel, die je naar links kunt schuiven voor kouder water en naar rechts voor water met een warmere temperatuur. Andere kranen bestaan bijvoorbeeld uit twee grepen, waarbij het koude en het warme water apart bediend wordt.

Hieronder vind je de verschillende mengkranen voor ligbaden uit het assortiment van Sanifun. Een aantal badkranen zijn voorzien van een doucheslang met handsproeier, wat bijvoorbeeld goed van pas komt om kinderen in bad te doen. Per mengkraan vind je de specifieke informatie over de kranen, maar ook de prijs en de verwachte levertijd.  Profiteer daarnaast in Nederland en België van onze gratis levering op alle mengkranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Mengkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 48

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 48

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok