AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Thermostatische badkraan

Met een thermostaatkraan kun je eenvoudig de gewenste temperatuur van het water bepalen. Dit is ideaal wanneer je van plan bent om ontspannen in bad te gaan, door een simpele draai aan de thermostaatkraan bepaal je namelijk de juiste temperatuur van het water waarmee het bad gevuld wordt. In tegenstellingstelling tot de mengkraan hoef je niet bang te zijn dat het water te heet of bijvoorbeeld te koud is en je heerlijk tot rust kunt komen in het aangename water.
In het overzicht hieronder vind je alle thermostatische badkranen en de toebehoren om deze in de badkamer te monteren. Kies bijvoorbeeld voor een thermostaatkraan van geborsteld staal of juist voor een verchroomde afwerking van de kraan. Heb je een mooie badkraan gevonden die perfect aansluit op jouw ligbad? Daarnaast kun je in Nederland en België profiteren van onze gratis levering op alle thermostaatkranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Thermostaatkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

-
web-monitoring-ok