AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Een douchepaneel voor extra comfort onder de douche

Douchepanelen verhogen het comfort tijdens het douchen. Daarnaast zorgen deze douchesystemen voor een prachtige afwerking in de badkamer. Een douchepaneel verbindt de hoofddouche, handdouche en de douchekraan in een systeem en vaak zijn de douchepanelen tevens verkrijgbaar met ingebouwde waterjets. Deze jets zorgen voor een fijne rugmassage tijdens het douchen.

Hieronder zijn de verschillende douchepanelen en douchesystemen te vinden uit het assortiment van Sanifun. Per douchesysteem vindt u meer specifieke informatie zoals de afmetingen, het materiaal waarin het douchepaneel is uitgevoerd en praktische informatie zoals de levertijd en prijs van het douchesysteem. Bij Sanifun kun je het douchepaneel naar wens eenvoudig online bestellen voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je zowel in Nederland als in België altijd van onze gratis levering op al het sanitair voor de badkamer!

Is een geheel douchesysteem toch niet wat je zoekt? Kijk dan eens naar onze douchekraan verkrijgbaar als thermostaatkraan of mengkraan.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchesysteem

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 60

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 60

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok