AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Mengkraan voor de douche

Er zijn verschillende kranen verkrijgbaar voor uw douchekraan waarmee je de gewenste temperatuur van het water kunt bepalen. De douchemengkranen bieden de mogelijkheid om handmatig de warm- en koudwater stroom te bepalen. Dit kan gedaan worden door middel van een hendel die door middel van naar links en naar rechts te schuiven meer of minder warm water geeft. Er zijn ook mengkranen verkrijgbaar met twee grepen, zodat je het warme water los van het koude water kunt bedienen. Tevens kun je ook kiezen voor een thermostaatkraan of een douchesysteem.

De mengkranen voor de douche uit het assortiment van Sanifun zijn weergegeven in het overzicht hieronder. Per kraan vind je meer informatie over onder andere de afmetingen van de mengkranen, maar ook de prijs en levertijd zijn hier te vinden. Tevens kun je de kraan eenvoudig online bestellen bij Sanifun voor de laagste prijsgarantie. Profiteer bij Sanifun altijd van de gratis levering in Nederland en België op alle kranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Mengkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

-
web-monitoring-ok