AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Fonteinkranen

Een fonteinkraantje is tegenwoordig in vrijwel iedere toiletruimte terug te vinden. Veel mensen ervaren dit als prettig en het biedt ook extra hygiëne, omdat men direct na het toiletbezoek hun handen kunnen wassen. Een fonteinkraan heeft vaak een klein formaat, omdat de ruimte en het wastafeltje in het toilet meestal ook beperkte ruimte biedt. Een ander kenmerk van fonteinkranen is dat deze meestal alleen koud water afgeven, maar Sanifun heeft ook een aantal fonteinkranen met warmwaterafgifte net zoals de mengkraan.

Je vindt de kleine kranen voor toiletruimtes van Sanifun in het overzicht hieronder. Wanneer je een fonteinkraan naar wens hebt gevonden voor in jouw toilet, dan kun je deze eenvoudig online bestellen bij Sanifun waar je profiteert van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in zowel Nederland als in België altijd gratis op alle kranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Fonteinkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
-
web-monitoring-ok