AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Wastafelmengkraan

Wastafelkranen worden op verschillende momenten van de dag gebruikt in de badkamer. Van even je mond spoelen na het tandenpoetsen tot het fatsoeneren van uw haren met een beetje water of even je handen wassen. De ene keer gebruik je hierbij warm water, terwijl de andere keer koud water prettiger is. Het is dus belangrijk dat de wastafelkraan het water op de juiste temperatuur kan mengen, waardoor wastafel mengkranen onmisbaar zijn!

Voor de wastafelkraan heeft de keuze uit een mengkraan of een fonteinkraan. Hieronder kun je in de collectie wastafelmengkranen op zoek gaan naar een mengkraan die perfect past bij jouw wastafel. Let hierbij niet alleen op het design van de kraan, want onder andere de hoogte en de manier waarop de kraan bediend wordt zijn ook van belang. Bestel de wastafel mengkraan naar wens online voor de laagste prijsgarantie bij Sanifun! Levering in Nederland en België is altijd gratis op alle mengkranen voor de wastafel.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Mengkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
-
web-monitoring-ok