AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Doucheslangen voor de badkuip

Een doucheslang is onmisbaar bij het bad wanneer je hier gebruik wilt maken van een handdouche. Doucheslangen zorgen namelijk voor de toevoer van het water naar de douchekop, zodat je het bad kunt laten vollopen met water op een aangename temperatuur. Het is belangrijk dat de doucheslang goed aansluit op de handdouche, zodat de slang niet gaat lekken en er geen water zal ontsnappen voordat het de douchekop heeft bereikt.

De doucheslangen van Sanifun zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van PVC tot aan RVS. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende lengtes, zodat je zelf kunt bepalen of je de douchekop dichtbij wilt gebruiken of ook van een verdere afstand. Bestel de doucheslang of een van onze andere toebehoren zoals een baduitloop, handdouche, zeepdispenser, handdoekhouder of badafvoer naar wens voor de laagste prijsgarantie en laat deze gratis leveren in Nederland en België door Sanifun.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Doucheslang

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
-
web-monitoring-ok