AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Sifon - Badkamermeubels

Een sifon wordt ook wel een waterslot of zwanenhals genoemd, dankzij de knik in de buizen die lijken op de hals van een zwaan. Een sifon wordt bevestigd aan een wastafel en zorgt voor de afvoer van het vuile water naar het riool en voorkomt tevens stankoverlast. In de sifon blijft namelijk altijd een klein laagje water staan, waardoor de rioollucht niet omhoog kan komen en bijvoorbeeld verspreiden in de badkamer.

Hieronder zijn de verschillende sifons van Sanifun te vinden uit de collectie toebehoren voor de badkamermeubels. De sifons zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige sifon in het wit of voor een design model welke is uitgevoerd in een chroom kleur. Bestel de sifon naar wens eenvoudig online bij Sanifun om te profiteren van de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in zowel Nederland als België altijd gratis op al het sanitair!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Sifon

Van hoog naar laag sorteren

   

28 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

28 artikel(en)

-
web-monitoring-ok