AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Badkamerspiegels

Spiegels spelen een belangrijke rol in de badkamer. Een badkamerspiegel vervuld namelijk niet alleen een decoratieve rol, dankzij de weerspiegeling lijkt de badkamer namelijk ook groter. Verder is een badkamerspiegel natuurlijk heel functioneel, omdat je dankzij de spiegel bij een badkamermeubel bijvoorbeeld goed je tanden kunt poetsen, netjes je haar kunt fatsoeneren of een mooie laag make-up aan kunt brengen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spiegels

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie badkamerspiegels

Sanifun heeft een collectie spiegels voor in de badkamer opgenomen in het ruime assortiment. Deze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een spiegel die verticaal opgehangen wordt, maar ook voor een horizontale spiegel zodat deze bijvoorbeeld het gehele gedeelte boven een dubbele wasbak bedekt.


Condensvrije badkamerspiegels met verlichting

Verder zijn er speciale condensvrije spiegels verkrijgbaar, welke zijn voorzien van verwarming. Hierdoor zullen deze badkamerspiegels niet beslaan, zelfs niet wanneer er net iemand een hete douche heeft genomen in de badkamer. Naast de spiegels met verwarming zijn er badkamerspiegels verkrijgbaar met led verlichting, zodat iedere oneffenheid op je gezicht goed zichtbaar is en eventueel netjes weggewerkt kan worden. Daarnaast zorgen de spiegels met verlichting voor een strakke uitstraling in de badkamer.


Badkamerspiegel kopen bij Sanifun

Bij Sanifun hebben wij verschillende soorten spiegels, zo hebben wij standaard spiegels , make-up spiegels en spiegelkasten . Bekijk hieronder alle spiegels die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Sanifun. Voor iedere badkamer, of deze nu groot of klein is, kun je een passende badkamerspiegel vinden. Deze spiegels zijn eenvoudig online te bestellen via onze website voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je in Nederland en België altijd van onze gratis levering op al het sanitair!

web-monitoring-ok