Spiegels

Badkamerspiegels

Spiegels spelen een belangrijke rol in de badkamer. Een badkamerspiegel vervuld namelijk niet alleen een decoratieve rol, dankzij de weerspiegeling lijkt de badkamer namelijk ook groter. Verder is een badkamerspiegel natuurlijk heel functioneel, omdat je dankzij de spiegel bij een badkamermeubel bijvoorbeeld goed je tanden kunt poetsen, netjes je haar kunt fatsoeneren of een mooie laag make-up aan kunt brengen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Sanifun Helmutt SpiegelklemmensetSanifun Helmutt Spiegelklemmenset
    Sanifun Helmutt Spiegelklemmenset
    € 17,00 € 17,00
  2. Sanifun Trafo 220V tbv LED spiegels 30W maxSanifun Trafo 220V tbv LED spiegels 30W max
    Sanifun Trafo 220V tbv LED spiegels 30W max.
    € 26,65 € 26,65
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Collectie badkamerspiegels

Sanifun heeft een collectie spiegels voor in de badkamer opgenomen in het ruime assortiment. Deze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een spiegel die verticaal opgehangen wordt, maar ook voor een horizontale spiegel zodat deze bijvoorbeeld het gehele gedeelte boven een dubbele wasbak bedekt.


Condensvrije badkamerspiegels met verlichting

Verder zijn er speciale condensvrije spiegels verkrijgbaar, welke zijn voorzien van verwarming. Hierdoor zullen deze badkamerspiegels niet beslaan, zelfs niet wanneer er net iemand een hete douche heeft genomen in de badkamer. Naast de spiegels met verwarming zijn er badkamerspiegels verkrijgbaar met led verlichting, zodat iedere oneffenheid op je gezicht goed zichtbaar is en eventueel netjes weggewerkt kan worden. Daarnaast zorgen de spiegels met verlichting voor een strakke uitstraling in de badkamer.


Badkamerspiegel kopen bij Sanifun

Bij Sanifun hebben wij verschillende soorten spiegels, zo hebben wij standaard spiegels, make-up spiegels en spiegelkasten. Bekijk hieronder alle spiegels die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Sanifun. Voor iedere badkamer, of deze nu groot of klein is, kun je een passende badkamerspiegel vinden. Deze spiegels zijn eenvoudig online te bestellen via onze website voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je in Nederland en België altijd van onze gratis levering op al het sanitair!