AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Toebehoren douche

Heb je een mooie douchecabine gezien of wil je een glazen douchewand bestellen? Vergeet dan niet dat bij de installatie van een nieuwe douche bepaalde toebehoren nodig zijn. Denk maar eens aan een reukafsluiter, waardoor je geen vreemde geurtjes in de badkamer krijgt. Maar ook bijvoorbeeld een hoekregelkraan of een hoekstopkraan zodat de douche op de goede manier voldoende water tot zijn beschikking heeft.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douche

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 712

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 712

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie douche onderdelen

Bij toebehoren voor de douche, kun je denken aan alle onderdelen die nodig zijn om jouw nieuwe douche of douchecabine te installeren. Dit zijn over het algemeen montage onderdelen waar in eerste instantie niet aan gedacht wordt om aan te schaffen. Voorbeelden zijn een potenstel waarmee je de douchebak op juiste hoogte kunt plaatsen of onderdelen om de nodige luxe toe te voegen aan de douche zoals bodyjets.


Toebehoren voor de douche kopen

Bij Sanifun kun je naast sanitair en meubels ook de toebehoren voor de badkamer eenvoudig online bestellen. Zo kun je voor de montage van een douche al onze toebehoren hieronder bekijken. Deze toebehoren zijn natuurlijk ook los te verkrijgen. Bestel de benodigde onderdelen tegen de laagste prijsgarantie bij ons zodat wij ze in Nederland en België gratis kunnen afleveren. Voor vragen over de toebehoren voor de douche, staan wij je graag te woord.

web-monitoring-ok