AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

De douche in hoogte verstellen met een glijstangset

Wanneer je de douchekop in hoogte wilt kunnen verstellen, dan is een glijstang onmisbaar. Er zijn verschillende glijstangen verkrijgbaar, waarbij je de keuze hebt uit verschillende lengtes. Hoe langer de glijstang is, des te verder kun je deze omhoog en/of omlaag schuiven. Dit is vooral ideaal wanneer er een groot lengteverschil bestaat tussen de verschillende gezinsleden, zo passen kleine kinderen maar ook lange pubers onder de douche.

De glijstangset is in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar bij Sanifun. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige uitvoering, maar je kunt ook kiezen voor een complete glijstangset waarbij dehanddouche en doucheslang bijvoorbeeld zijn inbegrepen. Bekijk de verschillende glijstangsets hieronder en bestel de glijstangset naar wens eenvoudig online bij Sanifun. Profiteer altijd van onze laagste prijsgarantie en gratis levering in zowel Nederland als België op al ons sanitair!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Glijstangset

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
-
web-monitoring-ok