AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Handdoekhouders en handdoekhaken

Handdoekhouders zijn niet alleen heel praktisch om een handdoek binnen handbereik bij de douchecabine, het bad of het badkamermeubel op te hangen. Deze houders bieden namelijk ook de mogelijkheid om jouw handdoek waarmee u uzelf hebt afgedroogd, op te hangen zodat deze kan opdrogen. Hang de handdoekhouder op een gunstige plek, zodat u altijd een handdoek binnen handbereik hebt uit bad of uit de douche.

Hieronder vind u de verschillende houders en haken voor handdoeken uit het assortiment van Sanifun. Bestel bijvoorbeeld een handdoekhouder met twee stangen, zodat u meerdere handdoeken tegelijk kunt uithangen. Of bestel de handdoekhouder op basis van het design of de ruimte die uw badkamer te bieden heeft. Bestel de handdoekhouders en bevestigingsmateriaal eenvoudig online en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair en de toebehoren voor de badkamer zoals deze handdoekhouders.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Handdoekhouder

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
-
web-monitoring-ok