AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Zeepdispensers en zeeprekjes

Onder de douche gebruik je vaak verschillende producten, van shampoo en conditioner tot aan een douchegel of fijne doucheschuim. Ieder flesje of flacon eist een eigen plekje op in de douchecabine. Niet iedere cabine biedt een speciale opbergruimte voor jouw doucheproducten, daarom worden deze producten vaak in een zeeprekje of op de grond neergezet. Voor een nettere uitstraling en praktischer gebruik, kun je ook gebruik maken van een zeepdispenser. Deze kun je vullen met het gewenste doucheproduct en bevestigen in de douchecabine of douchewand.

Hieronder zijn de verschillende zeepdispensers en zeeprekjes van Sanifun te vinden. Met deze producten kun je zelf een beslissing maken wat je praktischer vindt in de douche. Bestel het zeeprekje of de zeepdispenser voor de laagste prijsgarantie bij Sanifun en profiteer van onze gratis levering in zowel Nederland als België op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Zeepdispensers

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 52

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 52

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok