AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Paneelradiator

Paneel radiatoren zijn de meest gebruikte warmtebronnen, welke niet alleen in de badkamer maar ook in andere delen van een woning terug te vinden zijn. Deze radiatoren staan bekend om de snelle warmteafgifte, waardoor de badkamer snel op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Hiervoor is het belangrijk dat u het juiste type paneelradiator koopt, zodat de verwarming de ruimte goed warm zal krijgen. Het type paneelradiator wordt altijd in twee cijfers aangegeven. Het eerste cijfer geeft het aantal platen van de paneelradiator aan en het tweede cijfer zegt hoeveel convectoren de radiator heeft. Hoe hoger het typenummer is, des te hoger de warmteafgifte van de paneelradiator.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Paneel radiator

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ons assortiment

Hieronder vind je een overzicht van alle paneel radiatoren uit het assortiment van Sanifun. Bij aankoop van een Sanifun paneelradiator krijg je een gratis vermogen bereking, zodat je verzekerd bent van een goede verwarming in de badkamer. Verder zijn de paneel radiatoren verkrijgbaar in verschillende formaten en types, welke je eenvoudig online kunt bestellen via onze website tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je altijd van gratis levering in Nederland en België op alle paneelradiatoren.


Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over onze paneelradiatoren, designradiatoren of handdoekradiatoren ? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

web-monitoring-ok