AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Dubbele wastafel

Tijdens het inrichten van uw badkamer gaat u waarschijnlijk op zoek naar nieuwe badkamermeubels en wellicht moet u kiezen om een enkele of dubbele wastafel aan te schaffen. Wanneer u niet zo veel ruimte heeft in uw badkamer wordt u aangeraden om voor een enkele wastafel te kiezen, dit zal minder ruimte in beslag nemen.

Als u tijd wilt besparen in de ochtend en beschikt over ruimte in uw badkamer, raden wij de dubbele wastafel aan. De dubbele wastafel is niet alleen heel praktisch, maar geeft ook een luxueuze uitstraling aan uw badkamer. De dubbele wastafel zal wachtrijen laten verdwijnen en geeft uw badkamer extra uitstraling.

De dubbele wastafels zijn gemaakt van hardsteen, wat bekend staat als hoogwaardig materiaal met een luxe en moderne uitstraling. Was u niet op zoek naar een dubbele wastafel? Bekijk ons overzicht van wastafels . Wij beschikken over een breed assortiment.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Dubbele wastafel

Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder PVC badkamermeubels. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen: - Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie. - U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten. - U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting. - Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit. - Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Dubbele wastafel kopen

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze dubbele wastafels of heeft u nog een vraag over het sanitair van Sanifun? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
web-monitoring-ok