AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Meubel wastafel

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe badkamermeubels , kan de aanschaf van een meubel wastafel een goed idee zijn. Een badkamermeubel is een mooie toevoeging voor in uw badkamer. Een stuk design dat de gehele ruimte nieuw leven inblaast, zonder te verbouwen. Opvallend is dat er in veel nieuwe badkamers tegenwoordig gekozen wordt voor een zwevend badkamermeubel. Dit is geen toeval, maar hier wordt meestal juist bewust voor gekozen.

Bij Sanifun beschikken we over diverse meubel wastafels. Door een meubel wastafel aan te schaffen met een bijhorend badkamermeubel biedt dit voldoende opbergruimte in de vorm van lades en kastjes, waardoor je toiletartikelen en andere spullen netjes kunt opbergen. Door een meubel wastafel op te hangen in de badkamer, wordt de badkamervloer vrij gehouden. Hierdoor lopen de vloertegels door tot aan de wand, waardoor de ruimte in de badkamer er direct groter uitziet.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Meubel wastafel

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder PVC badkamermeubels. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen: - Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie. - U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten. - U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting. - Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit. - Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over een van onze meubel wastafels ? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok