AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Wastafel plateau

Wanneer u besluit een wastafels aan te schaffen, heeft u de optie om een wastafel plateau erbij te kiezen. De luxe uitstraling van een wastafel plateau is voor de meeste mensen de voornaamste reden om voor een wastafelblad te kiezen. Ook biedt een wastafelblad vaak wat extra ruimte om spullen op te zetten, dit kan erg praktisch zijn. Zeker als u kiest voor een wastafel waarbij de ruimte rondom de kom leeg is. Dit zorgt voor een mooiere uitstraling in uw badkamer. Een wastafel met een plateau is dus niet alleen qua uitstraling een toevoeging aan je badkamer, maar ook een praktische toevoeging.

Sanifun beschikt over verschillende kleuren wastafel plateaus. Zo kunt u zelf kiezen welke kleur mooi past bij uw badkamer. Wij beschikken over wastafel plateaus voor zowel enkele wastafels als dubbele wastafels.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Plateau

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder wastafel plateaus. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen: - Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie. - U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten. - U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting. - Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit. - Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over een van onze wastafel plateaus? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok