Uitgietbak

Uitgietbak

Bij Sanifun beschikken over allerlei soorten en maten wastafels, zo ook uitgietbakken. Een uitgietbak heeft vaak een grotere omvang dan een wastafel en wordt vaak gebruikt in de keuken, bijkeuken, garage of of schuur. De uitgietbak is bedoeld om afvalwater te verwerken. Wanneer u bijvoorbeeld een vieze schoonmaakemmer heeft, kunt u deze in de uitgietbak leggen. Zo hoeft u, uw normale wastafel niet te gebruiken en onnodig vies te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het kiezen van een uitgietbak. Zo kunt u bijvoorbeeld een wastafels bestellen, deze worden vaak gebruikt in de horeca. De uitgietbak kan ook gebruikt worden voor het vullen van grote emmers of het schoonmaken van grotere spullen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Sanifun uitgietbak Carla 46. 1Sanifun uitgietbak Carla 46. 1
    Sanifun uitgietbak Carla 46.
    € 144,00 € 144,00 € 83,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder uitgietbakken. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen: - Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie. - U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten. - U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting. - Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit. - Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Contact

Wilt u een uitgietbak kopen? Of wilt u advies over een van onze uitgietbakken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.