Wellness

Wellness

Altijd al een eigen wellnessruimte in huis willen hebben? dankzij onze whirlpools en sauna’s maakt u van uw eigen badkamer een privé spa. Binnen het assortiment van Sanifun bieden wij vele varianten van whirlpools, stoomcabines en sauna’s aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Indoor whirlpool

Een indoor whirlpool staat ook wel bekend als jacuzzi of bubbelbad. Bij Sanifun zijn verschillende indoor whirlpools verkrijgbaar. Zo kunt u de keuze maken voor een jacuzzi waar u met meerdere personen kunt genieten van het ontspannende warme water, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kleiner formaat whirlpool te bestellen. De Sanifun Whirlpool Picollo zorgt voor complete ontspanning. Laat uw hoofd rusten op het hoofdsteun en geniet van het stromende water en krachtige massagestralen dankzij de 1HP waterpomp met 6 jets van 8 cm. Verder is deze indoor whirlpool uitgerust met een pop-up met water niveau bescherming, een mengkraan, hoofdsteun en handdouche.


Grote whirlpool

Voor de echte levensgenieters hebben wij natuurlijk de meest luxe uitvoeringen van onze indoor whirlpools. Zo hebben wij binnen ons assortiment de Sanifun whirlpool Napoleon, deze heeft een grootte van maarliefst 180cm bij 120 cm. Het is een ruime indoor whirlpool met voldoende plaats voor twee personen. Het bubbelbad is voorzien van ingebouwde jets op verschillende plaatsen in het bad, wat zorgt voor een aangename stroming in het bubbelbad. In de rugleuning zijn grote jets opgenomen die u kunt gebruiken voor een heerlijke massage. De whirlpool wordt geleverd met een touch screen met computerbesturing voor de radio, luidsprekers, een waterpomp van 1,5 HP en een luchtpomp van 0,25 HP met 16 uitgangen, vier grote en acht middelgrote jets, twee hoofdsteunen, een multifunctionele handdouche, een pop-up met waterniveau bescherming, een ozon sterilisator, mengkraan met waterval en lichtjes, luchtbel regelaar en een waterdrukregelaar.


Stoomcabine kopen

In een stoomcabine kunt u gemakkelijk de stress en spanning van een zware dag van u af laten vallen. Even heerlijk stomen zorgt ervoor dat de spanning in uw spieren vermindert, pijnlijke botten en gewrichten worden verlicht en het reinigt natuurlijk ook de huid. Wanneer u verkouden bent, is het mogelijk om de verkoudheid weg te stomen. Bij Sanifun heeft u de keuze uit verschillende stoomcabines. De Sanifun stoomcabine Lobo is een stoomcabine die ook gebruikt kan worden als douche. Ook kunt u uw lichaam en voeten ontspannend masseren door de jets. In deze stoomcabine is het allemaal mogelijk. De stoomcabine wordt geleverd met een thermostatische kraan computerbesturing, radio, luidspreker, plafondverlichting, stoomgenerator, bodyjets, voetmassage, ventilator, top- en handdouche, handdoekhouder, shampoorekje en zitje.


Wellness sanitair kopen

In het overzicht hieronder zijn alle wellness artikelen uit onze collectie opgenomen. Al onze wellness producten zijn eenvoudig online te bestellen via de website tegen de laagste prijsgarantie. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een product uit het wellness assortiment te combineren met andere producten, zoals een douchecabine of een badkamermeubel uit onze collectie. Heb je vragen over een sauna, stoomcabine , indoor- of outdoor whirlpool van Online-sanitairkopen.nl? Dan staan wij je graag te woord. Wanneer het bestelde sanitair in Nederland of in België afgeleverd moet worden, dan profiteer je van onze gratis levering!


Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder indoor whirlpools en stoomcabines. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen:

- Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting.
- Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze wellness artikelen of heeft u nog een vraag over het sanitair van Sanifun? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.


FAQ

Zit er garantie op het wellness sanitair?
Ja, al onze whirlpools, sauna's en stoomcabines zijn nieuw en beschikken over de wettelijke garantie.

Kan ik de onderdelen ook los bestellen?
Ja, het is bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld een badkraan of een los te bestellen.

Zijn de prijzen op inclusief BTW?
Ja, de prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?
Ja, de prijzen op de website zijn inclusief levering tot aan de deur binnen België en Nederland.

Wat is de leveringstijd?
Bij ieder artikel op de website is de levertijd aangegeven, bij voorradige producten is dit 1 week. Voor goederen die niet voorradig zijn, staat de vermoedelijke week aangegeven wanneer het product weer op voorraad is.

Beschikken jullie over een toonzaal?
Ja, momenteel hebben wij een showroom in ons magazijn in Wuustwezel. Wij raden aan om van tevoren even te bellen om te vragen of het gewenste product uitgestald staat.

Voor meer antwoorden op uw vragen kunt u een kijkje nemen op onze pagina met veelgestelde vragen.


Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies over een van onze whirlpools of sauna's? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via ons Nederlands telefoonnummer: +31 (0) 85 027 00 00 of via ons Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Verder zijn wij te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3. 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden bevinden zich van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.