AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Een badpaneel kopen

Wanneer u kiest voor een van onze baden , is het verstandig om hier een badpaneel bij te kopen. Het bad moet namelijk afgewerkt worden aan de zijkant zodat u geen lekkages krijgt. Naast dat het badpaneel lekkages voorkomt, kunt u uw bad eigen karakter geven. U moet er echter rekening mee houden dat niet ieder badpaneel op alle baden past!

Verschillende badpanelen

Bij Sanifun beschikken we over veel verschillende badpanelen. Zo beschikken we over verschillende merken en afmetingen. We beschikken over eenvoudige modellen die passen in elke badkamer. Wanneer u op zoek bent naar specifieke afmetingen, of exemplaren met randen of strepen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Front paneel

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 40

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 40

  1. 1
  2. 2

Vele voordelen bij Sanifun

Sanifun is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder vrijstaande baden. Er zijn een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om uw sanitair aan te schaffen bij Sanifun: - Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie. - U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten. - Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit. - Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer. - U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze vrijstaande baden of heeft u een vraag over het sanitair van Sanifun? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
web-monitoring-ok