+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hoekbad

Wanneer er in de badkamer precies genoeg ruimte is voor een bad maar te klein is voor een vrijstaand bad is een hoekbad een goede optie. Zo kan zelfs de ruimte onder een schuin dak goed benut worden met een hoekbad. Veel hoekbaden hebben door hun vorm een groot oppervlak waardoor je heerlijk languit in bad kunt liggen om de dag ontspannen te beginnen of juist te eindigen. Een hoekbad is de ultieme oplossing wanneer een bad-douche combinatie niet gewenst is.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Hoekbad

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 42

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 42

  1. 1
  2. 2


Collectie hoekbaden

In ons assortiment zijn verschillende hoekbaden te vinden. Zo kun je kiezen voor een lekker ruim hoekbad van maar liefst 150 centimeter bij 105 centimeter, maar wanneer hier geen ruimte voor is in de badkamer zijn er ook kleinere formaten verkrijgbaar. Hoewel ieder hoekbad geschikt is om in de hoek van jouw badkamer te plaatsen, zijn de hoekbaden verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kun je de badkuip bestellen met de vorm die het beste past bij jouw wensen. Zo verkopen we zelfs een massagebad in de vorm van een hoek. Ideaal om nog steeds te genieten van een heerlijke massage zonder ruimte te verliezen.

Hoekbad met badkraan

De meeste hoekbaden worden geleverd exclusief badkraan, waardoor je zelf de keuze hebt om een kraan naar wens uit te zoeken. Zo kun je kiezen voor een klassieke badkraan, maar in onze collectie badkranen zijn ook de mooiste kranen verkrijgbaar die op de badkamervloer gemonteerd worden en dus als het ware losstaan van het bad. Deze badkranen zorgen voor een bijzondere uitstraling in combinatie met het hoekbad, maar de kraan kan natuurlijk ook bij een inbouwbad of een gewoon ligbad gebruikt worden.

Online hoekbad kopen

Bekijk hieronder onze collectie hoekbaden om te zien of er een passend model voor jouw badkamer tussen zit. Heb je vragen over een hoekbad of weet je niet precies welke afmetingen passen in jouw badkamer? Wij staan je graag te woord. Alle hoekbaden uit onze collectie kunnen eenvoudig online bestellen worden tegen de laagste prijsgarantie! Daarnaast profiteer je in België én in Nederland van onze gratis levering op het hoekbad!
web-monitoring-ok