AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Keukenkraan

Een keukenkraan is een onmisbaar element in de keuken en wordt dan ook de hele dag door gebruikt. Vaak hebben keukenkranen een hoge hals, zodat er onder de kraan genoeg ruimte is voor de afwas of om bijvoorbeeld een emmer te vullen onder de kraan. Het is belangrijk dat keukenkranen van goede kwaliteit zijn, zodat ze lang mee kunnen gaan en goed blijven werken. Voor een keukenkraan van hoge kwaliteit ben je in het assortiment van Sanifun aan het juiste adres!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Keukenkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie keukenkranen

Sanifun levert de beste keukenkranen in de mooiste en meest functionele uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een handige keukenkraan met uittrekbare spoeldouche die ook veel gebruikt worden in restaurants, om snel de afwas weg te werken. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eenvoudig design, zodat de keukenkraan perfect past bij de rest van de keuken. Keuzes die bij het kopen van een keukenkraan komen kijken, zijn bijvoorbeeld of je kiest voor een greep of twee grepen waarmee je de temperatuur en de hoeveelheid van het water uit de kraan bepaalt.


Keukenkraan kopen bij Sanifun

Bekijk hieronder onze collectie en bestel de keukenkraan naar wens eenvoudig online. Let bij de aankoop niet alleen op de functionaliteit van de keukenkraan, maar schenk ook wat aandacht aan het design. De keukenkraan is namelijk het sanitair dat al snel opvalt in de keuken en dus best afgestemd kan worden op de rest van de keuken! In Nederland en België worden de kranen uit ons assortiment gratis thuis bezorgd. Heb je vragen over een keukenkraan uit onze collectie? Wij staan je graag te woord. Bekijk ook eens onze badkraan, wastafelkraan, douchekraan en inbouwsets.

web-monitoring-ok