AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spa panel profielen

Spa panel profielen uit ons assortiment zijn onmisbaar bij de montage van de spa panelen en de spa panels met hydro lock. Dankzij de spa panel verbindingen kunnen de mooiste douchepanelen eenvoudig aan de muur bevestigd worden en ben je verzekerd van een volledig waterdicht systeem. Voor toebehoren zoals bevestigingsmateriaal en onderhoudsproducten kunt u ook bij ons terecht.

De collectie spa panel profielen is te vinden in het overzicht hieronder. De collectie bestaat uit aluminium hoekverbindingen, middenverbindingen en eindkappen. De profielen zijn verkrijgbaar in hoogglans of mat zilver, wit en zwart. Bestel de gewenste kleuren en hoeveelheid spa panel profielen online via onze website en profiteer van onze gratis bezorging op alle benodigdheden voor de spa panels. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor allerlei badkamermeubels zoalstoiletten en wastafels.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spa Panels Profielen

-
web-monitoring-ok