+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchebak

Een douchebak heeft net als een douchewand of een douchedeur invloed op de gehele uitstraling van de doucheruimte. Zo kun je kiezen voor een laag model met een lage instap of juist voor een iets hoger model zodat er verschillende hoogtes gecreëerd wordt in de badkamer. Daarnaast zijn er douchebakken verkrijgbaar die uitgevoerd zijn in strakke lijnen voor een moderne sfeer. Maar voor een warme of knusse sfeer in de badkamer kun je beter kiezen voor ronde vormen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchebak

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 54

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 54

  1. 1
  2. 2


Collectie douchebakken

De douchebakken op onze website zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Zo is er voor iedere badkamer een geschikte douchebak te vinden, om zo een douchegedeelte naar wens te maken. Vrijwel alle douchebakken uit onze collectie zijn gemaakt van een composiet bestaande uit speciaal geformuleerde hars, glasvezel, pigment en vulstof. Dit composiet is heel eenvoudig qua onderhoud en daarnaast ook nog eens zeer kras en vlekbestendig. Een ander voordeel van het materiaal is dat het maar liefst drie keer zo sterk is als acryl, waar douchebakken normaal van gemaakt worden.

Douchebak kopen bij Sanifun

Hoewel de inloopdouches steeds vaker terug te zien zijn in nieuwe badkamer, blijven ook de douchebakken een populair sanitair product. Hieronder is een overzicht te vinden van de douchebakken uit de collectie van Sanifun. De douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van een ruime rechthoekige douchebak tot een kleine douchebak die geplaatst kan worden in een hoek van de badkamer. Je kunt een douchebak of andere toebehoren zoals een body jet of een doucheslang eenvoudig online bestellen, zodat deze gratis wordt thuisbezorgd (in Nederland en België). Heb je vragen over een douchebak? Wij staan je graag te woord. Via de website profiteer je van onze laagste prijsgarantie op al het sanitair, waaronder op alle douchebakken.
web-monitoring-ok