AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Toebehoren voor baden

Baden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten waardoor het misschien lastig is om jouw favoriet uit te kiezen. Zodra je een ligbad naar wens hebt gevonden, dan is het de volgende stap om deze in de badkamer te plaatsen. Bij de installatie van een ligbad zijn bepaalde toebehoren en onderdelen noodzakelijk, zoals de badkraan maar denk bijvoorbeeld ook aan een hoekstopkraan of een hoekregelkraan.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Baden

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 362

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 362

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nieuw ligbad in de badkamer

Wanneer je een nieuw bad in de badkamer wilt, dan komt er dus meer bij kijken dan alleen op zoek gaan naar een nieuwe badkuip. In het assortiment van Sanifun zijn allerlei toebehoren verkrijgbaar die noodzakelijk zijn bij de installatie van verschillende badkamer onderdelen. Bekijk hieronder het overzicht met alle toebehoren voor de installatie van een ligbad. Wanneer je bijvoorbeeld een vrijstaand bad op pootjes in de badkamer wilt neerzetten, kun je in deze collectie mooie leeuwenpoten voor onder de badkuip bestellen.


Onderdelen en toebehoren voor een ligbad kopen

Alle toebehoren voor een bad zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen eenvoudig online besteld worden via onze website. Daarnaast worden en onderdelen gratis thuisbezorgd in Nederland en België, zodat jij je volledig kan richten op de verandering in de badkamer. Sanifun informeert graag over de juiste toebehoren voor baden en bij vragen staan wij je graag te woord.

web-monitoring-ok