AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchecabines

Douchecabines voorkomen dat de gehele badkamer veranderd in een compleet waterfestijn na iedere douchebeurt. Daarom is het van belang dat de douchecabine deze natte ruimte precies goed afsluit. Let bij de aankoop van een douchecabine dus goed op de afmetingen, zodat deze perfect past op de plek waar gedoucht wordt. De douchecabines uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er voor zowel de grote als de iets kleinere badkamers een passende cabine te vinden is.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchecabine

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie douchecabines

In het assortiment van Sanifun is een uitgebreide collectie douchecabines opgenomen. Deze cabines zijn van het merk Sanifun en dankzij onze eigen import kunnen wij deze douchecabines aanbieden met een laagste prijsgarantie. Alle douchecabines uit ons assortiment zorgen voor een goede afsluiting van de doucheruimte. Naast dit functionele gemak zijn de cabines voorzien van een mooi design. Kies bijvoorbeeld voor een volledig glazen wand of bestel bijvoorbeeld een douchecabine met bewerkt glas voor een sfeervolle badkamer. Onze douchecabines zijn ook verkrijgbaar in verschillende douchekuip hoogtes of zonder douchekuip:
- Zonder douchekuip
- Met 5 cm hoge douchekuip
- Met 15 cm hoge douchekuip
- Met douchekuip hoger dan 15 cm


Alle ruimte om te douchen

De douchecabines van Sanifun zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wanneer er voldoende ruimte is in de badkamer dan kunt u dus kiezen voor een ruime cabine zodat u alle ruimte hebt om te douchen. Naast een van de afgesloten douchecabines kunt u kiezen voor een douchecabine met een opening of een douchewand, waardoor er een inloopdouche gecreëerd wordt. Dankzij de glazen wanden waarmee het douchegedeelte wordt afgesloten, blijft deze ruimte toch zichtbaar, waardoor de badkamer groter lijkt. Combineer de douchecabines met een badkamermeubel en een bijpassende spiegel die het effect benadrukt voor een extra ruime uitstraling in de badkamer.


Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei douches, waaronder douchecabines. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen:

- Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- U kunt bij ons gebruik maken van kwantumkorting.
- Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze douchecabines of heeft u een vraag over een van onze andere artikelen? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.


Douchecabine kopen

Hierboven vindt u een overzicht van onze volledige collectie douchecabines. Wilt u net even iets meer luxe toevoegen aan de badkamer? Bekijk dan ook eens de collectie complete douchecabines. Deze cabines zijn uitgebreid met functies als een ingebouwde radio en bodyjets die zullen zorgen voor een ontspannende rugmassage van warme waterstralen. Bestel het gewenste sanitair en eventuele toebehoren eenvoudig online via onze website tegen de allerlaagste prijsgarantie. In Nederland en België kunt u profiteren van onze gratis levering op al het sanitair, waaronder ook de complete douchecabines.

Overig

Was u niet op zoek naar een douchecabine? Bekijk anders ons overzicht van alle douche artikelen die wij aanbieden. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze douchecabines of heeft u een vraag over een van onze andere artikelen? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

web-monitoring-ok