+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchecabines

Douchecabines voorkomen dat de gehele badkamer veranderd in een compleet waterfestijn na iedere douchebeurt. Daarom is het van belang dat de douchecabine deze natte ruimte precies goed afsluit. Let bij de aankoop van een douchecabine dus goed op de afmetingen, zodat deze perfect past op de plek waar gedoucht wordt. De douchecabines uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er voor zowel de grote als de iets kleinere badkamers een passende cabine te vinden is.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchecabine

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 242

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Collectie douchecabines

In het assortiment van Sanifun is een uitgebreide collectie douchecabines opgenomen. Deze cabines zijn van het merk Sanifun en dankzij onze eigen import kunnen wij deze douchecabines aanbieden met een laagste prijsgarantie. Alle douchecabines uit ons assortiment zorgen voor een goede afsluiting van de doucheruimte. Naast dit functionele gemak zijn de cabines voorzien van een mooi design. Kies bijvoorbeeld voor een volledig glazen wand of bestel bijvoorbeeld een douchecabine met bewerkt glas voor een sfeervolle badkamer.

Alle ruimte om te douchen

De douchecabines van Sanifun zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wanneer er voldoende ruimte is in de badkamer dan kun je dus kiezen voor een ruime cabine zodat je alle ruimte hebt om te douchen. Naast een van de afgesloten douchecabines kun je kiezen voor een douchecabine met een opening of een douchewand, waardoor er een inloopdouche gecreëerd wordt. Dankzij de glazen wanden waarmee het douchegedeelte wordt afgesloten, blijft deze ruimte toch zichtbaar waardoor de badkamer groter lijkt. Combineer de douchecabines met een badkamermeubel en een bijpassende spiegel die het effect benadrukt voor een extra ruime uitstraling in de badkamer.

Douchecabine kopen

Hieronder vind je een overzicht van onze volledige collectie douchecabines. Wil je net even iets meer luxe toevoegen aan de badkamer? Bekijk dan ook eens de collectie complete douchecabines. Deze cabines zijn uitgebreid met functies als een ingebouwde radio en bodyjets die zullen zorgen voor een ontspannende rugmassage van warme waterstralen. Bestel het gewenste sanitair en eventuele toebehoren eenvoudig online via onze website tegen de allerlaagste prijsgarantie. In Nederland en België kun je profiteren van onze gratis levering op al het sanitair, waaronder ook de douchecabines en complete douchecabines.
web-monitoring-ok