AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Stoomcabine

In een stoomcabine kun je gemakkelijk de stress en spanning van een zware dag van je af laten vallen. Even heerlijk stomen zorgt ervoor dat de spanning in je spieren vermindert, pijnlijke botten en gewrichten worden verlicht en het maakt je huid door en door schoon. Ook wanneer je verkouden bent, kun je de verkoudheid snel weg stomen in je eigen stoomcabine. Bij Sanifun heb je de keuze uit verschillende stoomcabines en whirlpool-indoor.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Stoomcabine

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Collectie stoomcabines

De afmetingen, functies en designs van stoomcabines loopt heel erg uiteen, zodat er voor iedere badkamer een passend model is te vinden. Ook in onze collectie stoomcabines is rekening gehouden met badkamers in allerlei formaten, wat betekent dat er stoomcabines verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld plaats in een ruime cabine die zelfs door twee personen tegelijk gebruikt kan worden. Wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is in de badkamer, dan kun je kiezen voor een stoomcabine meteen hoekmodel. Deze cabines kunnen in vrijwel iedere hoek geplaatst worden en op deze manier ruimte besparen voor ander sanitair zoals het badkamermeubel en misschien een ligbad.


Stoomcabine kopen

De stoomcabines van Sanifun kunnen naast het stomen ook gewoon gebruikt worden om even snel te douchen. Dankzij de ingebouwde bodyjets kun je zelfs na het stomen heerlijk genieten van een massage door de krachtige warme waterstralen. Hieronder is het volledige overzicht van onze collectie weergegeven. Per stoomcabine kun je terugvinden welke functies de cabine te bieden heeft, hoe duur de stoomcabine is en nog veel meer specifieke informatie. Heb je na het bekijken van een stoomcabine toch nog een vraag? Wij staan je graag te woord! Vervolgens kun je eenvoudig de stoomcabine naar wens online bestellen tegen de laagste prijsgarantie. In Nederland en België profiteer je daarnaast van onze gratis levering op alle stoomcabines.

web-monitoring-ok