+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Massage bad

Een massage bad in jouw badkamer is een ware luxe en kan je leven opmerkelijk veraangenamen. Want wat is er nu fijner dan een eigen masseur in huis, waar je op ieder moment van de dag over kunt beschikken? Ga lekker languit liggen in jouw massage bad en laat de massagestralen hun werk doen. Alledaagse zorgen en stress stromen elke dag opnieuw zo het afvoerputje in!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Massage bad

Van hoog naar laag sorteren

   

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

27 artikel(en)Collectie massagebaden

In onze collectie massage baden vind je verschillende modellen voor in jouw badkamer. Zo kun je kiezen voor een massage bad waar je heerlijk met zijn tweeën in kunt liggen, mits de ruimte in de badkamer dit toelaat natuurlijk! Naast de tweepersoons massagebaden zijn er natuurlijk ook massagebaden verkrijgbaar voor één persoon. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende modellen, met bijvoorbeeld een rechthoekig design of een massage hoekbad om ruimte te besparen in de badkamer. Wanneer er niet voldoende ruimte is voor zowel een douchecabine én een badkuip, dan kun je ook kiezen voor een bad-douche combinatie uit ons assortiment.

Massagebad kopen

Is er in jouw badkamer ruimte genoeg voor een ligbad of een inbouwbad, maar is een massage bad te duur voor jouw budget? Bij Online-sanitairkopen.nl vindt je massagebaden met de laagste prijsgarantie, dus bij ons betaal je nooit te veel! In het overzicht hieronder zijn alle Sanifun massagebaden te vinden uit onze collectie. Bestel je favoriete massagebad dus snel online via onze website en laat hem gratis thuisbezorgen! Je zult zien dat het massagebad een goede investering is, niet alleen voor de badkamer maar ook voor jouw lichaam. Heb je iets te vragen over een massage bad? Wij staan je graag te woord en beantwoorden al jouw vragen over onze massagebaden. Naast een massagebad verkopen wij ook een vrijstaand bad en een badwand.
web-monitoring-ok