AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Installatiemateriaal voor het toilet

Bij het renoveren van het toilet of het opnieuw plaatsen van een toilet in de badkamer, is bepaalde installatiemateriaal onmisbaar. Denk hierbij aan hoekstopkranen en hoekregelkranen die gebruikt worden voor de aansluiting van het reservoir op de waterleiding. Dankzij de koppeling kunt u gewoon werkzaamheden aan het reservoir doen zonder dat u het waterleidingsysteem volledig dient af te sluiten.

Bekijk hieronder het installatiemateriaal voor het toilet van Sanifun. Alle benodigdheden zijn eenvoudig online te bestellen en per product vindt u meer informatie over het materiaal en onder andere de afmetingen. Bestel het installatiemateriaal en eventueel andere toebehoren zoals installatiemateriaal voor de douche, bevestigingsmateriaal en onderhoudsproducten eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Toilet

-
web-monitoring-ok