AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+31 (0) 85 027 00 00
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ideeën voor de badkamer

Ben je op zoek naar inspiratie voor de badkamer? Dan kom je op de website van Sanifun misschien op nieuwe ideeën voor de verbouwing van jouw badkamer. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden op het gebied van het renoveren van de badkamer, dat het lastig is om alle ideeën tot een nieuw ontwerp te brengen. Bij Sanifun vind je niet alleen sanitair zoals badkamermeubels, douches, baden en toiletten tegen de laagste prijsgarantie, maar ook nieuwe producten en ideeën waar je zelf niet op gekomen was!

In het overzicht hieronder is onder andere een alternatief te vinden op de bekende badkamertegels voor de wanden van deze ruimte. Spa panels zijn speciale wandpanelen die eenvoudig bevestigd worden op de muur. Daarnaast kunnen de panelen flink wat geld besparen bij de verbouwing of renovatie van de badkamer. Natuurlijk kun je de spa panelen ook combineren met wandpanelen, om bijvoorbeeld het douchegedeelte af te bakenen in een andere stijl. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en ideeën om door te voeren in de verbouwing van jouw badkamer!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Ideeën

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
-
web-monitoring-ok